• Jeg tilbyder

Jeg har igennem mere end 35 år rådgivet virksomhedsejere, ledere og selvstændige i økonomisk forståelse og udvikling af virksomheden og medarbejdergruppen. Læs mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Når jeg arbejder med økonomi i virksomheder, tages der altid udgangspunkt i, hvor virksomheden er nu, og hvor den gerne vil hen. Bogføring og økonomistyring er så meget mere end bare sorte og røde tal. Hos mig ser vi på hele virksomhedens potentiale, dine egne og dine medarbejderes talenter samt jeres vækstpotentiale og muligheder for at udvikle jer.

Helle Svensson, økonomisk rådgiver, erhvervscoach, talentekspert og foredragsholder

Det siger mine kunder

Økonomikaos blev til systematik

Da jeg overtog stillingen som økonomichef, var alt kaos. Der var ingen procedurer og ingen struktur på økonomifunktionen i virksomheden. Jeg brugte Helle som økonomimentor og professionel sparringspartner. Det gav mig præcis det overblik, jeg manglede. I dag er der skabt en hel grundlæggende systematik omkring procedurer og arbejdsgange, hvilket betyder, at jeg kan have fokus rettet mod de rigtige steder. Også på mine medarbejdere.

Ulrika Øksenholt
Økonomichef i en større virksomhed

Det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv

Jeg stod i stampe og fik ikke gjort noget ved mine ønsker omkring min jobsituation, men det fik Helle ændret. Jeg var i tvivl om alt og følte ikke, jeg havde hverken troen eller modet til at gøre det, jeg gerne ville. Coachingen hos Helle gav mig total klarhed, og jeg fik lavet helt konkrete planer. Jeg vil gå så vidt at sige, at det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det var Helles coaching, der gjorde, at jeg fandt tro og mod og ikke længere var i tvivl om, hvad jeg skulle.

Jeanette Schrøder
Projektleder

Helle skaber forandringer og muligheder

Som professionel bestyrelsesformand arbejder jeg med ejerledere i forskellige virksomheder. Her benytter jeg jævnligt Helle som coach, når jeg oplever, at folk agerer i fastlåste roller eller mønstre. Helle kan få mennesker til at rykke sig. Hun skaber forandring og muligheder hos de personer, hun coacher. Hun har en fantastisk evne til hurtigt at skabe en tillidsvækkende relation, der er afgørende for det videre samarbejde.

Karsten Køhlert
Prof. bestyrelsesmedlem, Køhlert Management