Jeg er Helle Svensson

JEG HJÆLPER AMBITIØSE EJERLEDERE MED AT FINDE DEN SKJULTE VALUTA I VIRKSOMHEDEN, MEDARBEJDERNE OG ØKONOMIEN.

Det gør jeg med knivskarp strategi, optimering og fokus på den udvikling der sikrer dig en økonomisk og menneskelig bæredygtig forretning, du kan være stolt af.

Min metode

BLIV KLAR TIL DEN NYE VIRKELIGHED

Fremtidens forbrugere, aktionærer, bestyrelser og medarbejdere vil primært investere i økonomisk- og menneskelig bæredygtige virksomheder. Det stiller krav til dig som ejerleder, COO, CEO, CFO og bestyrelsesmedlem.

Det kan være små justeringer der skal til i din forretning ... Min erfaring er, at den skjulte valuta – der både skaber menneskelig trivsel, samspil og den gode bundlinje, findes når du ser på din forretning fra et cirkulært, holistisk og helhedsorienteret perspektiv i stedet for den traditionelle silo-tankegang.

Med min metode, ØKO-systemet, får du et simpelt og nemt overblik over din forretnings aktuelle muligheder og udfordringer. ØKO-systemet sikrer, at du er på forkant og nemt kan agerer når verden er i forandring.

Metoden er bygget op efter naturens eget økosystem, med fokus på det cirkulære, diversitet, vedligeholdelse og det komplekse – også i naturen står der altid en eller flere konkurrerende arter klar i kulissen til at tage over.

Med ØKO-systemet som metode får du den viden, du har brug for – og konkrete greb, nøgletal og værktøjer der kan få dig trygt i mål.

ØKO-systemet sikrer at du:

 • Udlever potentialet i forretningen og markedet, med bevidst lederskab
 • Bygger et økonomisk fundamentet der giver ro, overblik og fleksibilitet
 • Skaber trivsel og tillid, der føder vækst med Happy High Performance
 • Står tydeligt i din virksomheds DNA - og få organisationen med

Sammen kan vi skabe den forretning du drømmer om – og er stolt af.

Du kan få min hjælp i form af: 

 • Skræddersyede udviklingsforløb for ledelsen og organisationen
 • Sparringsessioner og mini-workshops
 • Talentudvikling af ledelse og organisationen
 • Bestyrelse og advisory board

Er du klar til at tage det første skridt? 

Vil du have en smagsprøve på ØKO-systemet? Få guiden:

Bliv bevidst om din forretnings ØKO-system og skab en økonomisk- og menneskelig bæredygtig fremtid

Med guiden får du, kvit og frit, et simpelt overblik der viser din forretnings potentialer i et nyt perspektiv og sikrer du er på forkant og nemt kan agere når verden er i forandring.

Referencer 

Jeg er stolt over at arbejde med blandt andre:

Helle har et røntgenblik, der ser ALT

Jeg søgte en, der kunne forklare mig, hvilke ”håndtag” og ”knapper”, jeg kan dreje på og hvilken effekt det ville have for min virksomhed. Det kan Helle. 

Hun ser alle detaljer og har samtidigt et virkelig godt overblik. 

Men hendes helt store bedrift er, at jeg nu kan forstå økonomien i min virksomhed. Hun kan oversætte tallene for mig, så jeg kan sætte dem i relation til hverdagen.

Niels

Administrerende direktør

Helle skaber forandringer og muligheder

Som professionel bestyrelsesformand arbejder jeg med ejerledere i forskellige virksomheder. Her benytter jeg jævnligt Helle som coach, når jeg oplever, at folk agerer i fastlåste roller eller mønstre. 

Helle kan få mennesker til at rykke sig. Hun skaber forandring og muligheder hos de personer, hun coacher. Hun har en fantastisk evne til hurtigt at skabe en tillidsvækkende relation, der er afgørende for det videre samarbejde.

Helle har qua sin baggrund en forretningsmæssig forståelse, der gør det ideelt at bruge hende til udvikling af en ejerleder og dennes team. Hun har stor indsigt i at drive forretning, og den viden bruger hun meget unikt sammen med sine personlige kompetencer i sin coaching. Helle er professionel. Hun er meget omsorgsfuld, men også klar i mælet.

3 ting, der kendetegner Helle: Troværdig, empatisk og yderst kompetent.

Karsten

Prof. bestyrelsesmedlem, Køhlert Management

Helle ser hele forretningen – og mig som ejerleder

Helle har sit udspring i økonomi og det er hun virkelig skarp på, men det er hendes talent for at arbejde med mennesker, som gør hende til en virkelig god businessmentor for mig. 

Hendes direkte facon gør, at hun også er god til at sige de ting, man måske ikke lige har lyst til at høre, men som er nødvendige. Og hun gør det på en god og kærlig måde, fordi hun har føling med, hvem man er som menneske og hvad der skal til for at motivere.

Helle kan få mig til at tænke ud af boksen og skubber mig gerne helt ud til kanten, når der skal træffes beslutninger.  Hun er også hurtig til at få mig tilbage på sporet, hvis jeg kører derudad med noget, som jeg ikke skal bruge mine kræfter på. 

Hun får mig lige hevet tilbage og sat lys på, også det lange lys, så jeg får overblikket igen.

Rikke

Ejerleder, Futurecare

Helle er en afgørende faktor i vores vækst og udvikling

Sammen med Helle har jeg opnået en dybdegående forståelse af min virksomhed, og det har virkelig været en game-changer for mig. Det er både i forhold til den daglige drift og i udvikling af virksomheden – men også for mig personligt. 

Helle er hurtig til at se os som team og kortlægge, hvordan vi bedst udnytter vores forskelligheder til at spille endnu bedre sammen. 

Hun er virkelig god til at løfte vores beslutningsgrundlag til et højere refleksionsniveau, så vi ser virksomheden på det overordnede plan. På den måde bliver det meget nemmere for os at tage snakken om, hvordan vi skal prioritere, fordi vi gør det på et oplyst grundlag. Og så er Helle en mester i at stiller de svære spørgsmål med et glimt i øjet … Vi ved godt, at hun mener det alvorligt, men hun spørger på en måde, så det ikke føles ubehageligt. 

Med Helle har jeg fået et overblik og ro, som er helt uvurderligt.  

Kasper

Administrerede direktør, kreativt bureau

Helles rådgivning er konkret, direkte og ind til benet – og leveret med masser af omsorg

Helle har et utrolig skarpt blik for det atypiske lederskab og det uforløste potentiale. Hun har styrket mig i min proces med at finde frem til en ledelsesform, som passer til hvem jeg er og som er identisk med mit indre. 

Vi kan begge lide at tænke ud af boksen, er meget optaget af medarbejder potentialer, med et øje for den uslebne diamant. Derfor er Helle også med på mange af vores personalemøder. Her faciliterer hun de samtaler, der kan være svære. Hvordan vi agerer sammen og hvad det betyder når vi har et forskelligt sprog.

Jeg har svært ved det diffuse, og har brug for at få sat tingene i kasser og præciseret. Det skal være tydeligt og ind til benet, hvis det bliver for abstrakt, så mister jeg grebet. 

Helle er skarp til at nå ind til kernen af det, jeg står med og hun får sat struktur på, fordi hun er så direkte og konkret.

Camilla

Administrerende direktør, Høgsbro+

Helle ser ikke bare tal og bundlinje i en forretning – men også det hele menneske bag

Helle kan både give sparring på det strategiske- og det operationelle plan og bevæger sig med en lethed, som er helt utrolig.

Hun ser ikke bare tal og bundlinje i en forretning, men har hele tiden menneskene i virksomheden med i sin betragtning og rådgivning. Så når vores virksomhed udvikler sig, og det gør den jo hele tiden, og vi vokser med, så bruger vi Helle til at støtte os i den proces. Hun er en tredjepart, vi trækker ind og sparrer med på forretningsudvikling. 

Helle giver os tryghed i forhold til vores forretning og sådan har det været siden vi startede ud som selvstændige. Hun gav os den ro i maven og tillid, der skulle til for, at jeg turde vove pelsen. Sådan er det stadig …

Christina og Jesper

Indehavere, Styrkeleder.dk

Helle kan lynhurtigt gennemskue, hvor der skal sættes ind

Helle har en ekstrem høj ekspertviden om systemer, kender alt til økonomistyring og så er hun lynhurtig til at analysere situationen, behovet og organisationen – derfor var hun den helt rette til vores opgave, der var ret kompleks.

Helle er både kompetent på regnskab, har stærke analytiske evner og er en utrolig kvalificeret ledelsesrådgiver og coach. Både ledelsen og medarbejderne fik med det samme tillid til Helle og hendes mange kompetencer. Det betyder, at vi nu bruger Helle fast til medarbejderforløb og som moderator på vores ledelsesforløb. 

Helles kombination er virkelig unik og gør at hun hurtig kan gennemskue, hvor der skal sættes ind og hvordan vi kommer hurtigt videre, hvis der forandringer på økonomi eller i organisationen. Helle kan følge det hele til dørs – og ud til den enkelte medarbejder. 

Kim

Administrerende direktør

Om  

Jeg er Helle Svensson

En tal-nørd, talentspejder, inspirator og ukuelig optimist, der hjælper virksomheder med at blive både menneskelig- og økonomisk bæredygtige. 

Det er egentlig simpelt; minus x minus = plus 
For nogle er det matematik. For mig er det et livssyn …
Jeg ser potentialet i enhver virksomheds tal og mennesker, finder den skjulte valuta og omdanner den til værdi.
 

Min rygsæk er fyldt med 35 års praktisk økonomisk erfaring med bogholderi og økonomistyring, HR og en lang række uddannelser og en særlig metode, der sikrer, du bliver guidet trygt og roligt mod den nye tid ... Fremtiden!

Fremtidens forbrugere, aktionærer, bestyrelser og medarbejdere vil primært investere i økonomisk- og menneskelig bæredygtige virksomheder. Det stiller krav til dig som ejerleder, COO, CEO, CFO og bestyrelsesmedlem.  

Min erfaring er, at der ofte er mangel på indsigt og forståelse mellem drift og økonomi. Ligesom mange virksomheder er så optagede af at producere og levere, at de glemmer at fokuserer på de kompetencer og talenter, der allerede er tilstede.

Min metode kalder jeg, ØKO-systemet. Det er designet på en simpel måde, og er derfor nem at implementere. ØKO-systemet giver dig nøgletal, overblik og værdifuld indsigt i både lederskab, organisationen, økonomien og fundamentet i din virksomhed.

Jeg er et CVR loyalt menneske. Selvom vi sagtens kan være både rejsemakkere, buddys og sparringspartnere, så er det din virksomheds CVR-nummer, jeg arbejder for. Det betyder, at jeg arbejder for at skabe en bæredygtig virksomhed – og ikke for at tale dig efter munden …  

Det er den skæringsflade, der gør mig til en pokkers god rådgiver. Det er også på den måde jeg, at jeg har sikret mine årelange kunderelationer, både i de små- og de internationale virksomheder. 

Underskud er vendt til overskud. Mistrivsel til glæde. Minus x minus = plus

Vil du kigge i værktøjskassen? Så er jeg …  schweizerkniven! 

Jeg har 35 års erfaring med mennesker og tal. Titlerne – dem får du her: 

 • Økonomisk rådgiver og konsulent
 • Forretningsudvikler
 • Regnskabschef
 • HR-Business partner
 • Master-, Life- og Businesscoach
 • Foredragsholder
 • Talentekspert 
 • Enneagram-ekspert
 • Facilitator i indre bæredygtighed
 • Bestyrelsesmedlem

Summen af dette bliver til 35 års erfaring, metoder, værktøjer og har tilsammen skabt mit livssyn, der har  hjulpet utallige ejerledere, virksomheder, organisationer, økonomiafdelinger, bestyrelser og advisory boards mod bæredygtig vækst og professionalisering. 

Kontakt 

SKAL VI TAGE DET NÆSTE SKRIDT SAMMEN?

De fleste starter med en 3-timers session. Denne session er skabt specielt til dig, der ønsker professionel sparring og det kærlige spark bagi, som får dig til at se de mange muligheder du har - både som menneske og leder af din forretning.

Med udgangspunkt i din forretnings ØKO-system får du en skræddersyet proces, der giver dig overblikket over de konkrete skridt, der skal til for du kan skabe og forøge den menneskelige- og økonomiske profit. 

Alle 3-timers sessioner starter med en indledende telefonisk samtale for at afklare dine behov og afsluttes med udarbejdelse af en handlingsplan, som nemt kan integreres i din travle hverdag.

Noget for dig?

Du kan ringe. Du kan skrive. 

SMS eller ring på: 60 66 27 65

Mail: kontakt@hellesvensson.dk

Eller udfyld her:

>