• Kend dine talenter

  Talenttesten er markedets mest omfattende persontypetest

Kender du dine talenter og vigtigste styrker?

Formodentlig ikke – det gør de færreste af os nemlig. Vi ved ganske enkelt ikke, hvad vores naturlige talenter er, og hvordan vi – via vores styrker – bruger vores talenter optimalt.

Når vi har top-talenter, har vi naturligvis også non-talenter – dem, der ligger i bunden, også kaldet vores svagheder. Forskning viser, at to tredjedele af os tror, vi kan udvikle os ved at have fokus på vores svagheder. Men hvorfor skal udvikling og personlig vækst være hårdt?

Forestil dig at du ved, hvad du i særklasse er dygtig til (dine top-talenter), og hvilke talenter (skjulte talenter) du med stor glæde kan udvikle. Dine skjulte talenter kan du styrke via udvikling og opbygning af kompetencer og erfaring. Der, hvor du ikke har talenter (non-talenter), søger du nogle dygtige sparringspartnere med netop de talenter, du ikke er stærk i. Med den viden om dig selv og dine relationer kan du lave det, der giver dig mest energi, hvor du er mest engageret, mest motiveret, og hvor du nyder at være resultatskabende – såvel privat som professionelt.

Vi fokuserer på vores svagheder – men burde se på vores styrker

Forskning viser, at ca. 60 pct. af os tror, vi kan vækste ved at have fokus på vores svagheder.

Vi ved også, at ud af alle vores talenter og svagheder, så er ca. 20 pct. ervores naturlige top-talenter, ca. 70 pct. ligger i midten og er klar til at blive styrket, og de sidste 10 pct, er dine svagheder.

De fleste kan vel være enige om, at det er meget mere motiverende at fokusere på de øverste talenter. Så at bruge det meste af dine ressourcer på non-talenterne, som du alligevel ikke kan gøre noget ved, da de ikke er en naturlig del af dig – det kan ikke betale sig.

Brug i stedet dine ressourcer på at finde ud af, hvordan du kan få de andre talenter i spil og på at finde ud af hvilke talenter, du mere naturligt kan sætte i spil.

Der er så meget uforløst potentiale i dine talenter. Brug dem sammen med dine styrker til at skabe det liv, du drømmer om – med motivation, glæde, engagement, bedre trivsel og mindre stress. Tænk, hvis det var hverdag for dig både i dit privatliv og dit arbejdsliv.

Talenter, non-talenter og skjulte talenter

Dine talenter kan du ikke lave om på – de er med dig hele livet.

Nogle talenter, dine top-talenter, føles naturlige og legende lette at sætte i spil, og vi glemmer ofte tid og sted.

Andre talenter, dine non-talenter, kræver ekstreme ressourcer at sætte i spil, og det ender ofte alligevel med at det aldrig bliver rigtig godt.

Imellem vores top-talenter og vores non-talenter, er der en masse dejlige talenter, kaldet skjulte talenter, som vi kan have stor glæde af at styrke og udvikle.

Når du kender dine talenter, sætter du dem optimalt i spil ved at kombinere dem med dine styrker.

Styrker

Udviklingen og opbygning af dine styrker består først og fremmest i at finde frem til dine naturlige og stærke talenter.

Dine naturlige styrker skabes af kombinationen af dine talenter, færdigheder, erfaring, kompetencer og viden.

Dine styrker kan udvikles gennem livet. Jo mere du bruger dine styrker, jo bedre trivsel vil du føle.

Min egen historie om talenter og styrker:

Det er den største gave, jeg har givet mig selv

Jeg er uddannet inden for økonomi og regnskab, og jeg har arbejdet med det, siden jeg var 19 år. Det var det fornuftige valg tilbage i 80’erne – og det var sjovt at arbejde i økonomiafdelingen – virksomhedernes maskinrum. Men jeg ville mere.

Jeg blev superdygtig til mit fag, og min karriere kørte på skinner. Men jeg syntes ofte, at der manglede noget. At der var flere muligheder for at drive og udvikle forretning end bare det, at kigge på tallene. Min oplevelse var ofte, at de ‘røde’ eller ‘sorte’ tal på bundlinien sjældent gav det fulde billede af, hvordan det gik i den virksomhed, jeg arbejdede med. Hvorfor så vi ikke på de menneskelige potentialer i virksomheden – eller nye produkters muligheder?

Jeg havde alt for ofte en følelse af tomhed, en følelse af, at noget manglede, når jeg gik hjem fra arbejde. Og følelsen af tomhed voksede, indtil jeg til sidst var ved at få nok af det hele – uden at jeg helt forstod hvorfor.

Der manglede altid noget

Jeg endte med at blive selvstændig økonomikonsulent med speciale i økonomiområder, der var kørt af sporet – altså konsulenten, der blev kaldt ind, når de ‘røde’ tal på bundlinien blinkede, eller medarbejdergruppen i økonomiafdelingen var endt i konflikt eller lavede for mange fejl. Min niche blev ”fra kaos til kontrol”. Kernen i det var altid mennesker i og bag virksomhederne og det at skabe udvikling.

I dag, hvor jeg selv er blevet talentekspert, kan jeg godt se, hvorfor jeg fandt min niche der, hvor økonomi og menneskelig udvikling skal spille sammen. De talenter, der er naturlige for et økonomimenneske at have i spil, er talenter som analyserende, vurderende, researchende, disciplineret og fokuserende.

Mine top-talenter er udviklende, individorienteret, optimistisk, indlevendeiderig og problemløser. Og i dag forstår jeg, at den særlig kombination er mit hjerteblod. Det at bruge både min økonomiske indsigt og mine talenter til at støtte en udvikling, hvor både det økonomiske fundament er i orden og de arbejdsgange, der introduceres passer til den enkeltes talentpakke, så hver person bliver i stand til at topperforme.

Indsigten i mine egne talenter er måske den største gave, jeg har givet mig selv rent personligt og arbejdsmæssigt. Pludselig forstod jeg, hvorfor særlige opgaver virkede tiltrækkende og energigivende på mig, og hvorfor det var helt afgørende for mig at få tilsat noget mere menneskeligt til hele det økonomiske område, som var min beskæftigelse. Hvis vores talenter ikke er i spil, så føles det tomt, og på den lange bane kan det ende med, at vi brænder ud. At vi helt mister vores lyst og evne. Derfor er det vigtigt, at vi får styr på, hvad der giver energi, og hvad der dræner os, og får skabt en virksomhed eller karriere, der passer til netop vores pakke.

Lær dine toptalenter at kende – og brug dem til at skabe udvikling i dit liv og din forretning

TalentTesten afdækker dine naturlige styrker. Med resultatet i hånden ved du præcis, hvad dine naturlige talenter er, og hvilke du med glæde kan udvikle, så du kan blive den stærkest mulige udgave af dig selv.

TalentTesten er personlig og giver dig et samlet overblik over dine talenter – fra top-talenter til non-talenter samt en beskrivelse af hvert enkelt talent. Din sammensætning af talenter er helt særligt for dig, og sammen med dine styrker, erfaring og kompetencer gør det dig unik.

Mennesker, der bruger deres talenter og styrker på daglig basis, oplever at have mindre stress, bedre trivsel og øget livskvalitet. Har du mulighed for at bruge dine talenter og styrker på din arbejdsplads, vil der være stor sandsynlighed for, at du vil føle dig mere engageret i dit arbejde.

Undersøgelser viser, at mennesker, der har kendskab til og bruger deres talenter og styrker…

 • Har større selvtillid
 • Oplever hurtigere vækst og udvikling
 • Er mere fleksible og kreative
 • Er mere tilfredse og føler en mening med livet – både privat og professionelt

Frigør dit potentiale

Undersøgelser viser, at to tredjedele af alle mennesker ikke kan nævne deres talenter og styrker. Det er jo tankevækkende, når de fleste af os, så er dygtige til at fortælle det, vi ikke kan eller ikke er gode til.

Når du kender dine talenter og styrker, vil du opleve en større tro på dig selv og det har en positiv indflydelse på at frigøre dit potentiale. Du vil med TalentTesten i hånden, sammen med dine styrker, kompetencer og erfaring, lettere kunne finde dit livsformål eller få sat ord på den længsel, der er inde i dig efter noget udefinerbart på nuværende tidspunkt.

Efter en TalentTest med feedback vil du have…

 • Overblik over, hvilke talenter du bruger naturligt (top-talenter)
 • Viden om, hvilke talenter, der dræner dig for energi (non-talenter)
 • Forståelse for dine skjulte talenter, og hvor du har udviklingspotentiale
 • Indsigt i, hvordan du kan sætte dine talenter i spil for at nå det, du drømmer om
 • Større selvindsigt og selvværd

Og du vil være bedre til at:

 • Sætte dine talenter i spil på daglig basis og dermed øge din trivsel
 • Kende og bruge dine naturlige ressourcer og bede om hjælp og sparring i forhold til dine non-talenter
 • Vide, hvordan du bruger dine talenter optimalt og hvordan du kan bidrage mest naturligt
 • Italesætte og have et sprog omkring dine talenter
 • Vide, hvilke motivationsfaktorer, der aktiverer dig

Om TalentTesten

TalentTesten er baseret på Gallups Internationale undersøgelser af, hvilke talenter der er til stede hos de virksomheder med størst succes. Resultatet blev 34 talenter, som TalentTesten via 220 spørgsmål afdækker hos dig som testperson.

TalentTesten med feedback indeholder…

 • TalentTest (foretages online og består af 220 spørgsmål)
 • Feedbacksession 120 min. enten hos mig eller pr. telefon
 • Den fulde TalentTest (21 sider) tilsendes pr. mail
 • Oversigt over dine styrker og svagheder
 • Indblik i stressparametre, teamrolle, motivationsfaktorer og meget andet

I feedbacksessionen taler vi om…

 • Resultatet af testen, og hvordan talenterne fungerer.
 • Det, du er særligt dygtig til, hvor du føler dig mest motiveret og engageret.
 • Hvordan du kan bruge dine talenter, og hvordan dine talenter er, når de er i balance og i ubalance.
 • Dine non-talenter, og hvorfor du har brug for hjælp og sparring fra andre på netop disse talenter.
 • Hvordan jeg ser dine muligheder med din unikke sammensætning af talenter, hvilke talenter du med glæde kan udvikle, og hvad et næste skridt kunne være for dig.

Det rette for dig?

TalentTesten er for dig, der…

 • Er interesseret i at få et overblik over dine naturlige styrker og svagheder
 • Vil byde ind med de talenter, som giver dig mest energi
 • Synes livet kan være knoklende, og du trænger til, at det bliver mere ”let”
 • Ikke ved, hvad du er god til eller i særklasse god til – måske ønsker du at finde din niche
 • Føler dig udbrændt og ikke ved hvorfor
 • Ved hvad dine kompetencer er, men ikke ved, hvad der er naturligt for dig, eller hvad du måske længes efter at gøre mere af

Er du i tvivl, om det er det rette for dig?

Så kontakt mig for en personlig samtale og yderligere information her.

Øg dine præstationer – skab vækst i din virksomhed og dit liv

Et styrkebaseret coachingforløb er personligt og har udgangspunkt i dine talenter, som du vil få klar viden omkring via TalentTesten. Målet med at kende til din talenter er, at du ved, hvilke talenter du naturligt bruger, hvilke du med glæde kan styrke, og hvilke der er dine svagheder.

Læs mere om, hvad talenter og styrker er her. Læs mere om TalentTesten her.

I forløbet kigger vi på alt det unikke ved lige netop dig. Det du fra naturens side er god til, hvilke kompetencer, erfaring og styrker du har oparbejdet gennem livet, og hvordan du fremover kan sætte alt dette sammen, så det bliver mere støttende for dig.

Kombinationen af dine talenter og dine styrker er dine unikke karaktertræk og kendetegn. Med viden og fokus på dette kan du øge dine præstationer, men også din livskvalitet. Med et styrkebaseret coachingforløb vender vi det hele på hovedet og sætter fokus på det positive. Vi bruger simpelthen din energi, der hvor det skaber mest glæde og fremdrift for dig.

Den positive psykologis indgangsvinkel er et effektivt værktøj til at skabe indsigt i dine styrker, og hvordan du udfolder dem i dit liv, samt skaber større motivation, engagement og trivsel i dit liv.

Sæt dig selv i førersædet

Udgangspunktet for forløbet er TalentTesten, der består af 220 spørgsmål. Den udfylder du, inden vi mødes. Med TalentTesten får du en indsigt i dine talenter, som du aktivt kan bruge i samspil med dine styrker.

Efter forløbet vil du have…

 • Større klarhed og forståelse for dig selv, dine talenter og dine styrker
 • Mere glæde, lethed og energi
 • En “GPS” du altid kan sætte retningen med
 • Viden om, hvad der motiverer dig
 • Forståelse af, hvorfor det er vigtigt, at dine naturlige talenter sættes i spil
 • Øget livskvalitet og bedre trivsel

Og du vil være bedre til at…

 • Forstå og se det unikke i dig selv
 • Sætte dine talenter og styrker i spil, når livet eller hverdagen udfordrer dig
 • Italesætte vigtigheden af, at du bruger dine talenter, og hvilke talenter du ønsker styrket både i dit privatliv og i dit professionelle liv
 • Turde gå efter det, der er vigtigt for dig – det du drømmer om og giver dig energi på vejen

Forløbet handler om, at du sætter dig selv i førersædet og styrer hen mod dine drømme og visioner, det gode liv for dig eller blive klædt på til et skifte i livet.

Pris for et styrkebaseret coaching-forløbet (5 sessioner á 60-75 min. inkl. TalentTest): 6.490 kr. + moms. Kan betales i to eller tre rater.

Om styrkebaseret coaching

Forløbet indeholder:

 • TalentTest – foregår online (se beskrivelse under Talenttest med feedback)
 • Strækker sig over 5 sessioner, heraf 2 sessioner/timer til feedback på Talenttesten
 • Hjemmeopgaver
 • Sessionerne foregår hos mig i Smørum eller i Jonstrup eller via telefon, så du ikke behøver at tænke på transport
 • Sessionerne varer ca. 60-75 min.

Det rette for dig?

Styrkebaseret coaching er for dig, der..

 • Er gået i stå af hverdagens trummerum og ikke ved, hvordan du sætter dig selv i spil igen
 • Mangler motivation og engagement
 • Savner mening, retning og formål i livet
 • Står ved en skillevej og ikke ved, hvordan du kommer videre derfra
 • Er drænet for energi og ikke rigtig ved, hvad der giver dig energi eller motiverer dig
 • Ønsker viden om, hvad dine naturlige talenter er, hvilke styrker du har, og hvilke styrker du med fordel kan udvikle
 • Vil genfinde begejstring og flow i dit liv – privat såvel som professionelt
 • Vil videre med dine drømme for fremtiden og søge klarhed over, hvordan du når derhen

Er du i tvivl, om det er det rette forløb for dig?

Så kontakt mig for en personlig samtale og yderligere information her

Få dit team til at forstå sig selv og hinanden og skab mening i temaet

Talentbaseret teamudvikling er for jer i et team, der gerne vil lære jer selv og jeres kollegaers talenter og styrker at kende – og samtidigt ønsker at sætte disse i spil på en ny og mere brugbar måde til gavn og glæde for jer selv, teamet og virksomheden.

Forløbet handler om, at I som team ser det unikke i hinanden som kollegaer og ved, hvad der gør den enkelte glad, men også hvilke kompetencer, erfaring og styrker den enkelte i øvrigt har. Sætter I jer selv i førersædet med retning mod det positive, vil I være et team, der trives, hjælper hinanden, er effektive, motiverede og er bevidste om egne styrker og svagheder.

Vi kigger på det unikke ved jeres team

Talentbaseret teamudvikling tager udgangspunkt i den enkelte medarbejderes talenter, som I vil få klar viden omkring via TalentTesten. Målet med at kende til jeres talenter er, at I som team ved, hvilke talenter der naturligt er til rådighed, hvilke der med glæde kan styrkes, og hvilke der er svaghederne.

Med en talenttest i hånden, vil I opleve:

 • Fordelen ved at kende egne og hinandens naturlige talenter
 • Viden om, hvor der med glæde kan sættes ind i forhold til udvikling og vækst
 • Større tilfredshed og mening, både privat og professionelt
 • At få et sprog omkring talenter og hvorfor noget giver energi og hvorfor noget dræner for energi.
 • Nye muligheder for at bede om hjælp hos kollegaerne til det den enkelte ikke har talent for, i stedet for at kæmpe med opgaven alene

I talentbaseret teamudvikling kigger vi sammen på alt det unikke ved lige netop jeres team. Det I hver især fra naturens side er gode til og sættes sammen med den viden, I har om hinandens kompetencer, erfaring og styrker, som I har oparbejdet gennem livet.

Sænk stressniveauet og øg trivslen

Forskning viser, at når vi arbejder ud fra med vores talenter og styrker sænkes vores stressniveau, vores trivsel øges, og vi har nemmere ved at nå de mål, vi har for fremtiden. Gør vi det, vi er bedst til, bare én enkelt gang om dagen, bliver vi:

 • gladere og har mere overskud
 • mere kreative
 • bedre til at kommunikere og værdsætter de individuelle talenter og styrker vi hver især besidder i samspillet med andre
 • motiveret, engageret og mere effektive

Og ja så giver det hele bare mere mening. Ofte bruger I måske meget tid på noget, I ikke er naturligt dygtige til. Det er både hårdt og meget krævende, samtidig med at det ofte dræner for energi. Og resultatet bliver sjældent godt.

Fokus på jeres styrker og talenter

Medarbejderes styrker er kompetencer og erfaring, som de har opbygget, og det er noget, de nyder at gøre og noget, de er gode til. Deres styrker, kompetencer og erfaring er sikkert det, I har ansat dem ud fra, men er det dét, der fylder dem med begejstring, engagement og en masse energi?

Medarbejderes talenter er til gengæld medfødte og ændrer sig ikke synderligt gennem livet. Derfor er det en gave at vide, hvad der er jeres medarbejderes særlige talenter og som med glæde – for både medarbejderen, kollegaerne og lederen – naturligt kan bruges og samtidig føles legende let at bruge for medarbejderen.

Kombinationen af medarbejderes talenter og styrker er er deres særlige, UNIKKE karaktertræk og kendetegn. Sætter I disse unikke mennesker sammen i et team, har I som virksomhed et helt særligt team. Med viden og fokus på dette kan en leder øge teamets præstationer, men også deres arbejdsglæde. Og mon ikke det også smitter af på medarbejdernes privatliv.

I talentbaseret temudvikling vender vi det hele på hovedet og sætter fokus på det positive og det, der er naturligt til rådighed, men som endnu ikke er belyst. Vi bruger simpelthen energi, der hvor det skaber mest glæde og fremdrift for den enkelt og for teamet. Hvor den enkelte får en bevidsthed om sig selv, som de kan have stor glæde af – privat såvel som professionelt.

Om talentbaseret teamudvikling

Talentbaseret teamudvikling indeholder:

 • TalentTest – foregår online (se beskrivelse her)
 • Feedback til hver medarbejder
 • Et samlet overblik over teamets talenter
 • Workshop, hvor vi sætter fokus på hvad hver enkelt medarbejder er naturligt dygtig til, og hvordan I kan støtte hinanden på daglig basis

Det rette for jer?

Efter forløbet vil I være bedre til at…

 • Forstå og se det unikke i hinanden
 • Sætte jeres talenter og styrker i spil, når arbejdsopgaverne og deadlines udfordrer jer
 • Italesætte vigtigheden af, at I hver især bruger jeres talenter
 • Turde gå efter det, der er vigtigt for jer som team og som virksomhed.

Er du i tvivl, om det er det rette forløb for jeres team?
Eller kunne I godt tænke jer at få en snak om, hvordan det er at arbejde med egne talenter og styrker, men også hvordan I sætter hinandens talenter og styrker i spil?

Så kontakt mig her for en personlig samtale og yderligere information.