• Session: Gør din virksomhed til en bæredygtig business

    Tre timer med fuld fokus på din virksomhed

Denne session er for dig, der har brug for et kærligt input og et spark bagi til at gå nye veje både som menneske og virksomhedsejer

Helle Svensson, økonomisk rådgiver, erhvervscoach, talentekspert og foredragsholder

Session: Vejen til bæredygtig business – Tre timer med fokus på dig og din virksomhed

Er du en af dem, der har svært ved se dig selv og din virksomhed udefra? Hvis du har lyst til at svare ja her, vil mit bud være, at du vil kunne få god gavn af at få nogle nye øjne på.

I min session ‘360-graders sparring’ er intet for småt eller for stort til, at vi kan tage en dialog om det og finde alternative veje til at få åbnet for nye og måske bedre løsninger end dem, du benytter i dag.

I denne tre timer lange session stiller jeg min økonomiske baggrund, mine talenter og mine coachingkompetencer til rådighed. Jeg tør allerede nu love dig, at du vil få en masse inspiration med hjem. Jeg vil rådgive dig om, hvor jeg ser dit og din virksomheds potentiale og muligheder.

Derudover fortæller jeg dig, hvilke praktiske handlinger jeg ser, du kunne have glæde af at foretage som virksomhedsejer. Og så tager vi en snak om, hvordan du kan prioritere de første skridt.

Denne session er for dig, der har brug for et kærligt input og et spark bagi, som får dig til at gå nye veje – både som menneske og virksomhedsejer – så du selv kan flytte din virksomhed ind i fremtiden.

Du kan læse mere om min baggrund og arbejdsmetode her, og om mine talenter her.

I DETTE FORLØB FÅR DU

  • Sparring på de udfordringer og muligheder der er i din virksomhed.
  • Vi mødes én gang à 3 timers varighed.
  • Vi gennemgår de emner, du har forberedt, og som du har brug for indspark til.

Det rette for dig?

Denne sparringssession er for dig…

  • Som har brug for rådgivning, sparring og inspiration i forhold til dig selv og/eller din virksomhed
  • Der gerne vil sætte fokus på udvikling og vækst, på din organisation eller dig som ønsker at arbejde med at omsætte din virksomheds DNA i hverdagen.
  • Der har brug for sparring, i forhold til de tanker og planer du har som virksomhedsleder, og hvordan du får dem omsat i praksis.
  • Som ønsker praktiske løsninger til en travl hverdag

Da virksomheder og deres ledere er forskellige og har forskellige udgangspunkter og behov, vil sessionen være tilpasset dig, din virksomhed og dine udfordringer.

Kontakt

Helle Svensson
Økonomisk rådgiver, erhvervscoach, talentekspert og foredragsholder

+45 60 66 27 65

kontakt@hellesvensson.dk

 Kanalvej 3, 3. sal lejl. 7, 2800 Lyngby