• Vi ser på økonomiske udfordringer og muligheder i din virksomhed

  I denne økonomiske sparringssession på tre timer, har vi fuldt fokus på din virksomhed. Vi sætter ind, der hvor du har størst behov.

Intet er for småt eller stort til, at vi kan tage en dialog om økonomien i din virksomhed, så vi sammen kan finde nye, alternative veje til at få åbnet for gode løsninger

Helle Svensson, økonomisk rådgiver, erhvervscoach, talentekspert og foredragsholder

Session: Tre timer med økonomisk sparring

Intet er for småt eller stort til at tage en dialog om økonomien i din virksomhed, så vi sammen kan finde nye, alternative veje til at få åbnet for gode løsninger.

Mange virksomhedsejere henvender sig til mig, fordi de har en oplevelse af, at de ikke helt forstår de økonomiske mekanismer i deres virksomhed. Det handler om at stille de rette spørgsmål. Du behøver ikke have en økonomisk uddannelse for at drive din virksomhed med succes. Men det er en hjælp, når du som virksomhedsleder forstår, hvordan du kan bruge økonomiforståelse som et værktøj i hverdagen.

I denne økonomiske sparringssession stiller jeg min økonomiske baggrund og mine coachingkompetencer til din rådighed i tre timer. Jeg lover dig, at jeg kommunikerer i et sprog, du forstår, for jeg mener, at økonomisprog er for økonomer. Derudover får du også rådgivning til konkrete handlinger jeg ser, du kunne have glæde af her og nu. Du får et overblik, så du kan prioritere de første skridt.

Har du brug for et kærligt input og et spark bagi til at flytte din økonomiforståelse som virksomhedsejer eller leder, så er denne session noget for dig.

Du kan læse mere om min baggrund og arbejdsmetode her, og om mine talenter her.

I DENNE SESSION FÅR DU

 • Tre timers sparring på de økonomiske udfordringer og muligheder, der er i din virksomhed.
 • Vi mødes én gang à 3 timers varighed (foregår som udgangspunkt online).
 • Vi gennemgår de emner, du har forberedt, og som du har brug for indspark til.
 • Jeg giver dig min sparring, mine perspektiver, praktiske løsninger og værktøjer til at komme videre.

Det rette for dig?

Sessionen er for dig…

 • Som gerne vil have større forståelse for de økonomiske mekanismer i din virksomhed.
 • Som har brug for rådgivning, sparring og inspiration i forhold til økonomiske udfordringer og muligheder i din virksomhed.
 • Der gerne vil forberede dig på det årlige revisionsmøde i forbindelse med årsregnskabet.
 • Der gerne vil vide, hvordan du som virksomhedsleder kommer i gang med at bruge økonomien som et værktøj. Sammen ser vi 360 grader rundt om de udfordringer, hvor du er gået i stå og/eller har brug for sparring til.
 • Som ønsker at lære at tale økonomi i øjenhøjde eller ønsker praktiske løsninger til en travl hverdag.
  • Da virksomheder og deres ledere er forskellige og har forskellige udgangspunkter og behov, vil sessionen være tilpasset dig, din virksomhed og dine udfordringer.

Kontakt

Helle Svensson
Økonomisk rådgiver, erhvervscoach, talentekspert og foredragsholder

+45 60 66 27 65

kontakt@hellesvensson.dk

 Kanalvej 3, 3. sal lejl. 7, 2800 Lyngby