• Det siger kunderne

Jeg hjælper virksomhedsejere og -ledere til at bevæge sig hele vejen rundt om virksomheden, for det er i nuancerne og samspillet mellem elementerne, de store potentialer ligger.

Her er en række af de virksomheder og ledere, jeg har haft den fornøjelse at arbejde sammen med.

Kunderne har ordet

Helle er problemløser og skaber tryghed

Helle er skarp og hurtig til at se helheder og forstå, hvilke problematikker/udfordringer jeg har. Hun oversætter og formulerer mine ord og sætninger, så det giver mening. Samtidig er hun en fantastisk problemløser og har sin helt egen måde at vinkle tingene på, så de giver mening på en ny måde. Hun taler altid fra hjertet og har en stærk intuition til at fornemme lige præcis, hvad det er jeg har brug for. Hun ser mit lys og potentiale, som jeg ikke altid selv lige har fået øje på. Hun giver mig tryghed, støtte og skubber til mig på en kærlig måde, når jeg ikke lige selv stoler på mine egne styrker og talenter. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle.

Økonomikaos blev til systematik

Da jeg overtog stillingen som økonomichef, var alt kaos. Der var ingen procedurer og ingen struktur på økonomifunktionen i virksomheden. Jeg brugte Helle som økonomimentor og professionel sparringspartner. Det gav mig præcis det overblik, jeg manglede. I dag er der skabt en hel grundlæggende systematik omkring procedurer og arbejdsgange, hvilket betyder, at jeg kan have fokus rettet mod de rigtige steder. Også på mine medarbejdere.

Det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv

Jeg stod i stampe og fik ikke gjort noget ved mine ønsker omkring min jobsituation, men det fik Helle ændret. Jeg var i tvivl om alt og følte ikke, jeg havde hverken troen eller modet til at gøre det, jeg gerne ville. Coachingen hos Helle gav mig total klarhed, og jeg fik lavet helt konkrete planer. Jeg vil gå så vidt at sige, at det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det var Helles coaching, der gjorde, at jeg fandt tro og mod og ikke længere var i tvivl om, hvad jeg skulle.

Helle skaber forandringer og muligheder

Som professionel bestyrelsesformand arbejder jeg med ejerledere i forskellige virksomheder. Her benytter jeg jævnligt Helle som coach, når jeg oplever, at folk agerer i fastlåste roller eller mønstre. Helle kan få mennesker til at rykke sig. Hun skaber forandring og muligheder hos de personer, hun coacher. Hun har en fantastisk evne til hurtigt at skabe en tillidsvækkende relation, der er afgørende for det videre samarbejde.

Jeg har arbejdet for og sammen med følgende

Azets A/S

Azets A/S

Combiservice

Combiservice

Kjær Knudsen A/S

Kjær Knudsen A/S

NetGroup

NetGroup

Steelseries

Steelseries

Tæpperingen Hvidovre

Tæpperingen Hvidovre

Viptec

Viptec

Bonnie dyrecenter

Bonnie dyrecenter

Dit velvære

Dit velvære

Milestone

Milestone

Nué Group

Nué Group

SK El

SK El

Sodexo

Sodexo

Zandlinn Hair & Beauty

Zandlinn Hair & Beauty

Café Smørhullet

Café Smørhullet

Jönsson

Jönsson

Navicom

Navicom

Psykologcentret Trekanten

Psykologcentret Trekanten

The Travelling Band

The Travelling Band

Villa Blide Kursuscenter

Villa Blide Kursuscenter

Zen Out

Zen Out

Jeg har også arbejdet med og for mange små og mellemstore virksomheder og iværksættere, der ikke fremgår af denne liste.